Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

F 800 GT

"Κατακτήστε" το δρόμο – το ταξίδι αρχίζει. Η νέα, δυναμικά σχεδιασμένη F 800 GT προσφέρει εντυπωσιακά δυναμικές επιδόσεις σε κάθε διαδρομή, όπου κι αν την οδηγήσετε – από ειδυλλιακές λεωφόρους μέχρι αλπικά περάσματα με πολλές στροφές ή ατέλειωτους αυτοκινητόδρομους.

Με ένα απλό γύρισμα του γκαζιού και με ισχύ 90 ίππους, μπορείτε πια να αφήσετε πίσω σας για τα καλά τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο υδρόψυκτος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας, κυβισμού 798 cc, προσφέρει εξαιρετικά δυναμικές επιδόσεις σε κάθε σας διαδρομή, επιτυγχάνοντας κορυφαία απόδοση της ισχύος χάρη στο σύστημα μετάδοσης κίνησης με οδοντωτό ιμάντα χαμηλών απαιτήσεων συντήρησης. Το αυξημένο σε μήκος ψαλίδι του πίσω τροχού και η πιο σφικτή ανάρτηση εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο οδηγικής ευστάθειας, που, με τη σειρά του, σας εγγυάται μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Εκτός από ασυμβίβαστη οδηγική απόλαυση, όμως, αυτή η μοτοσικλέτα σας προσφέρει επίσης τέλειο έλεγχο και κορυφαία άνεση. Στην F 800 GT, για όλα αυτά φροντίζουν η ανάρτηση και οι τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους της σέλας, παρέχοντας την ιδανική εργονομία για κάθε αναβάτη ανεξαρτήτως σωματότυπου. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το προαιρετικό σύστημα ESA (Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης) για τη ρύθμιση του σταδίου επαναφοράς του πίσω ελατηρίου ανάλογα με τις συνθήκες δρόμου, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ασφάλεια είναι ο καλύτερος σύντροφος σε κάθε ταξίδι. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η GT υποστηρίζει κάθε ελιγμό φρεναρίσματος με το σύστημα ABS δύο καναλιών, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό της – πρόκειται για το πιο εξελιγμένο σύστημα που διατίθεται σε μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού. Επιπλέον, για όλους όσους επιζητούν ακόμα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, το προαιρετικό σύστημα ASC παρέχει πρόσθετη υποστήριξη.

Αυτό που απομένει τώρα, λοιπόν, είναι να ετοιμαστείτε και να βάλετε εμπρός! Τίποτα πια δεν μπορεί να σας εμποδίσει να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Τυπική GT. Ασταμάτητο ταξίδι.