Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό

R nineT

BMW R nineT. Pure Riding.

Η οδήγηση μοτοσικλέτας πάντα περιείχε πάθος. Εδώ και ενενήντα χρόνια, η BMW Motorrad διασφαλίζει το πάθος αυτό. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η BMW R nineT. Μία μοτοσυκλέτα που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο design αλλά και αρκετές δυνατότητες customizing.

BMW R nineT: Pure Authenticity.

Οδηγώντας μία μοτοσυκλέτα αισθάνεσαι ελεύθερος. Η BMW R nineT συνδυάζει την αίσθηση αυτή με μια casual εμφάνιση, που παρά τις όποιες λεπτομέρειες, παραμένει μέλος της οικογένειας BMW. Επιπλέον κριτήρια όπως η αίσθηση οδήγησης, το design και ο ήχος, θεμελιώνουν ένα ανεξάρτητο και αυθεντικό lifestyle.

BMW R nineT: Pure Customising

Η BMW R nineT είναι εξοπλισμένη με έναν αερόψυκτο δικύλινδρο τετράχρονο, επίπεδο κινητήρα, με upside down εμπρός πιρούνι και με Paralever στο πίσω μέρος. Ωστόσο , η nineT δεν ξεχωρίζει απλά λόγω του design της. Η nineT προσφέρει αρκετές δυνατότητες για customizing ενώ παραμένει από τεχνικής άποψης μία πραγματική BMW. Το ABS στον βασικό εξοπλισμό εξασφαλίζει τον υψηλότερο δυνατό βαθμό ασφαλείας για το nineT.

BMW R nineT. Pure Lifestyle.

Καθαρό πάθος, αψεγάδιαστο design, απόλυτη οδηγική εμπειρία. Αυτό είναι που κάνει την BMW R nineT τόσο ξεχωριστή. Σχεδίασε την μοτοσυκλέτα σου, σχεδίασε τη ζωή σου.
Ένα όνομα, ένα απόλυτο lifestyle: BMW R nineT.