Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

C 600 Sport

Η πόλη περιμένει εσάς και το πρώτο Maxi Scooter της BMW Motorrad. Το νέο C 600 Sport είναι η ιδανική λύση γι' αυτούς που αναζητούν έναν έξυπνο τρόπο μετακινήσεων και θέλουν να νοιώσουν την αίσθηση BMW Motorrad. Το C 600 Sport προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και διαθέτει ένα κορυφαίο σύστημα μετάδοσης της κίνησης. Η εντυπωσιακή του σχεδίαση στο χαρακτηριστικό στιλ BMW θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή στην πόλη. Αυτό είναι το urban mobility. Ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες, περιπέτεια και προκλήσεις.

Από τη στιγμή που επιβιβαστείτε, θα διαπιστώσετε ότι το C 600 Sport είναι μία πραγματική BMW. Η συναρπαστική αίσθηση οδήγησης συνδυάζεται με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις προσεγμένες, έξυπνες λύσεις: ο μεγάλος, μεταβλητός χώρος αποθήκευσης δημιουργεί πρότυπα στον τομέα της άνεσης και της λειτουργικότητας. Η ρυθμιζόμενη ζελατίνα προϊδεάζει γιατί την άνετη και απόλυτα σπορ οδήγηση του C 600 Sport.

Το C 600 Sport ανοίγει πρωτόγνωρες προοπτικές στον κόσμου που ζείτε και κινείστε καθημερινά.

Μ' αυτό το Maxi Scooter θα καλύψετε πιο εύκολα και πιο απολαυστικά τις καθημερινές σας διαδρομές. Ο συνδυασμός εξαιρετικής ευχρηστίας και κορυφαίων επιδόσεων είναι κάτι που πρέπει να ζήσετε από πρώτο χέρι.

Το νέο C 600 Sport – το νέο πρόσωπο της πόλης.