Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

C 650 GT

Κατακτήστε την πόλη. Ή αποδράστε μακριά της. Η επιλογή είναι δική σας: με το νέο C 650 GT, το Maxi Scooter της BMW, μπορείτε να εφαρμόσετε στην πράξη τα σχέδιά σας με απαράμιλλο στιλ.

Με τη δύναμη των 44 kW (60 ίπποι) ο κινητήρας αποκαλύπτει τα πλεονεκτήματά του στις μακρινές διαδρομές. Εδώ, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα την ευκολία χρήσης και την υποδειγματική άνεση του C 650 GT. Στην πόλη, το C 650 GT θα σας προσφέρει μία εντελώς νέα αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Από το πλαίσιο μέχρι τη συναρπαστική σχεδίαση: αυτό το Maxi Scooter αποκαλύπτει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα σε κάθε πτυχή: Επιπλέον, παρέχει τον μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης στην κατηγορία του αλλά και εξαιρετική προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες.

Το Maxi Scooter προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά διατηρεί την κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα. Τα φώτα ημέρας LED – ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό ασφαλείας – προσφέρεται μόνον από την BMW Motorrad. Έξυπνες λεπτομέρειες όπως το φρένο στάθμευσης που είναι ενσωματωμένο στο πλαϊνό σταντ, η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και το κεντρικό κλείδωμα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τη δύναμη πρωτοπορίας του Maxi Scooter. Η πλούσια γκάμα αξεσουάρ και προαιρετικού εξοπλισμού ολοκληρώνει την συνολική εικόνα αυτού του ξεχωριστού Maxi Scooter.

Το νέο BMW C 650 GT – εφευρίσκοντας ξανά την ελευθερία.